Lederen af Pavestolens pressekontor meddeler, at pave Frans’ læger har bedt ham om ikke at gennemføre sin planlagte rejse til Dubai for at deltage i COP28-topmødet, og med stor beklagelse har paven accepteret lægernes anmodning.

Tirsdag aften meddelte lederen af Pavestolens pressekontor, Matteo Bruni, at pave Frans har aflyst sin rejse til Dubai…

Læs mere

Nyheder

I anledning af Jomfru Marias Uplettede Undfangelse. 

Fredag den 8. december kl. 12.00-ca. 13.00 i Skt. Mariæ Kirke, Jens Jessens Vej 5, 2000 Frederiksberg.

Tilbedelse / rosenkrans prædiken, mulighed for skriftemål v / pastor Lars Messerschmidt

Alle er velkomne!

Læs mere

Den 35-årige Emil Bjørn Hilton Saggau er ny generalsekretær for Danske Kirkers Råd. Han afløser Mads Christoffersen, der forlader Danske Kirkers Råd den 30. november 2023 efter 15 år som generalsekretær for at blive seniorrådgiver i Danmission.

"Vi glæder os over at kunne knytte Emil Hilton Saggau…

Læs mere

Pave Frans' nyeste skrivelse, 'Laudate Deum', udkommer nu på dansk lige op til startskuddet til klimatopmødet COP28 i Dubai. Skrivelsen følger op på 'Laudato Si'' fra 2015 og adresserer fortsat klimakrisens alvor. Med direkte ord beskriver Paven den truende tilstand af vores verden og opfordrer til…

Læs mere

I den sidste tid har vi jævnligt hørt bekymrende bulletiner om pave Frans’ helbred. Heldigvis er han hurtigt igen trådt i funktion.

I lørdags og i går har han igen måttet aflyse audienser og holdt angelusandagten online. Hans alder og helbredstilstand taget i betragtning er der således grund nok…

Læs mere

Quick links