Danmarks Unge Katolikker fylder 75 år!

Bispedømmets børne- og ungdomsorganisation fylder 75 år og markerer jubilæet med et festligt arrangement på Ømborgen den 23. september. Foto: DUK

Danmarks Unge Katolikker og vores fællesskab fylder 75 år i år og det fejrer vi med en stor festival den 23. september på Ømborgen.

Dagen vil være for alle nuværende og tidligere DUK’er samt venner af DUK. Kom og oplev et helt særligt DUK-museum, kom og hør om DUK’s historie fra DUK’ere på spændende tidspunkter i organisationens historie, og hør pastor Christian Noval tale om ungdomsteologi. Selvfølgelig skal vi fejre en festlig messe og have en dag med godt samvær med vore venner. Ingen fest uden dans, så kom og dans din favorit DUK-dans med alle de andre! Gennem hele dagen vil der være aktiviteter for børn og unge i alle aldre.

Du betaler selv din transport, men hvis man ønsker at deltage som gruppe fra sin menighed/lokalforening, så kan man arrangere en bus. DUK’s sekretariat står til rådighed for spørgsmål og hjælp til planlægning af transport.

Der er intet deltagergebyr for at deltage i jubilæumsfejringen, men du skal huske penge til mad, drikkelse, merchandise og andet.

Har du lyst til at hjælpe til på dagen med praktiske gøremål som fx at sælge sodavand, is eller andre opgaver, så udfyld ’Bliv frivillig!’-formularen, som du finder på forsiden af www.duk.dk.

Følg DUK på Facebook eller Instagram, da mere information bringes løbende.

Vi ser frem til at se dig på Ømborgen lørdag den 23. september!

Lea Noval, Duk-sekretariatet