Også på dansk

Den nye ungdomskatekismus skal oversættes til dansk, hvis det står til Pastoral-Centret.

Ungdomskatekismen Youcat, som blev præsenteret  i KO nr. 4, er en håndbog for unge på ca. 300 sider med farvefotos, hvor man kan finde svar på mange spørgsmål til den katolske Kirkes lære. Da man længe har puslet med ideen om at udgive et lækkert opslagsværk for unge, var der ingen tvivl, da vi hørte om YOUCAT. Ungdomskatekismen, der udkommer samtidigt på flere sprog, skal bare udgives på dansk!

Men vi vil også mere end det. Udgivelsesprojektet giver en god lejlighed til at fordybe sig i troen for enhver, der bliver involveret. Vi har derfor en vision om at engagere unge katolikker både i oversættelsen, den sproglige gennemgang  og i udvælgelsen af billedmateriale. På den måde er der mulighed for at sætte sit fingeraftryk på den danske YOUCAT. Og på den måde bliver det de unges katekismus fra de unge til de unge. YOUCAT forventes at blive en vigtig bog de næste mange år fremover. Den vil både kunne bruges som opslagsværk og som et materiale i undervisningen af unge og voksne.

Projektet er stadig under forberedelse, og du kan henvende dig til Pastoral-Centret 33556058 eller mg@katolsk.dk, hvis du er interesseret i at høre nærmere.