Den hellige Fader har udnævnt pastor Raimo Ramón Goyarrola Belda fra Opus Deis personlige prælatur, og tidligere generalvikar i samme bispedømme, til biskop af Helsinki.

Pastor Raimo Ramón Goyarrola Belda er født den 20. juli 1969 i Bilbao, Spanien. I 1987 indtrådte han i Opus Dei.

Han er uddannet i medicin og kirurgi fra Universidad de Navarra…

Læs mere

Nyheder

Bispesynoden om synodalitet begynder i Rom onsdag den 4 oktober og løber frem til søndag den 29 oktober.

Den nordiske Bispekonference er repræsenteret på synoden ved biskop Czeslaw Kozon og konferencens generalsekretær sr. Anna Mirijam Kaschner CPS. Alle synodens deltagere findes på en oversigt her

Læs mere

Pavens nye dokument om miljøet, en opdatering af hans rundskrivelse Laudato Si’, og som offentliggøres den 4. oktober, hedder Laudate Deum. Det oplyste Frans under et møde med latinamerikanske universitetsrektorer den 21. september, da han talte om miljøet og ”forladthedens kultur”.

Det [Laudate…

Læs mere

DUK - Danmarks unge Katolikker - fejrede lørdag den 23. september sin 75 års fødselsdag med et brag af en fest, der først sluttede ud på de små timer med musikbingo og fest med Esau Kallan som d.j. Som ved et trylleslag forvandledes vejret fra trist og øsende regnvejr til solskin, da festen gik i…

Læs mere

Nøgleinformationer samt det detaljerede program for den kommende synode om synodalitet, der afholdes i Rom fra den 4. til den 29. oktober 2023, blev præsenteret på pressemøde i sidste uge.

Præcis 493 navne er inkluderet i den liste, som Vatikanet offentliggjorde tidligere i år over de deltagere,…

Læs mere

Quick links