Netværket for kateketer har i samarbejde med P Sigurd organiseret retræte hos Skt. Birgitta søstrene i Maribo 13.-15. september 2024 med temaet: ”Som et ekko”.

Der er ledige pladser, så vi har forlænget tilmeldingsfristen til d. 10. juli, og der er nu åbent for tilmelding for alle med interesse for at give troen videre.

Takket være et flot…

Læs mere

Nyheder

Med stor interesse lyttede medlemmerne af Caritas FredagsCafé til, hvad Anders kunne oplyse om den Europæiske Union (EU) under deres tur hos EU-huset d. 24. maj. Besøget var organiseret af Caritas og blev holdt med det formål at oplyse om valget d. 9. juni.

Besøget blev holdt af aktivitetslederne…

Læs mere

Torsdag aften den 23. maj fejrede biskop Kozon en taksigelsesmesse med søstrene og sognebørnene i Mariukirkjan for de 93 år med mission, som 58 franciskanske Mariamissionærer har levet på Færøerne. Fire besøgende søstre fra Rom og Paris deltog også i denne særlige begivenhed.

Liturgien blev…

Læs mere

Juni er kendt som Jesu Hjerte måned, bl.a. pga. festen for Jesu Hjerte. I år falder højtideligheden den 7. juni. Datoen ændres hvert år, fordi festen fejres fredag 8 dage efter Kristi Legemes og Blods fest.

Jesu Hjerte, som i århundrede har været et symbol på Kristi uendelige kærlighed til…

Læs mere

Snart vil der være mulighed for fuldtekstsøgning i samtlige numre af Katolsk Orientering (1975-2023) og dens forgængere helt tilbage til 1853. Dette er resultatet af et projekt forankret i Sankt Andreas Bibliotek og Katolsk Historisk Arkiv. Det er et længenæret ønske, som nu går i opfyldelse, idet der tidligere kun har været et register over…

Læs mere

Justitia et Pax skriver:

Søndag d. 9. juni afholdes valg til Europaparlamentet. Hvis man er i tvivl om, hvem man skal stemme på, og hvis miljøspørgsmål har betydning for ens stemme, er der måske hjælp at hente. Den europæiske Laudato Si’ alliance, ELSiA, har sammenholdt nøglesætninger fra Pave…

Læs mere

Pressemeddelelse fra Bibelselskabet:

Den Katolske Kirke skal være med til at sikre, at Danmark i 2036 får en ny, tidssvarende bibeloversættelse. Den 31. maj begynder arbejdet for alvor ved et stort anlagt seminar i Vartov, København.

2036 er 500-året for reformationen i Danmark og dermed for den bevægelse, der har givet os Bibelen på dansk.…

Læs mere

Quick links