Ifølge Vatikanet skal pave Frans tilbringe "et par dage på hospitalet" på grund af luftvejsinfektion.

I går, onsdag, oplyste pavens informationschef Matteo Bruni, at paven var på hospitalet i forbindelse med en planlagt helbredsundersøgelse.

Efterfølgende oplyste en unavngiven kilde fra Vatikanet til AFP, at alle pavens aftaler torsdag var blevet…

Læs mere

Nyheder

Danmarks Unge Katolikker og vores fællesskab fylder 75 år i år og det fejrer vi med en stor festival den 23. september på Ømborgen.

Dagen vil være for alle nuværende og tidligere DUK’er samt venner af DUK. Kom og oplev et helt særligt DUK-museum, kom og hør om DUK’s historie fra DUK’ere på…

Læs mere

Pave Frans' 10 år som pave markeres i bispedømmet søndag den 19. marts med en taksigelses- og bededag for paven og hans tjeneste. I domkirken markeres jubilæet med pontifikalmesse kl. 10.  

Læs mere

Avisen Berlingske bragte onsdag den 8. marts en artikel om en krænkelsessag, hvor en katolsk præst angiveligt var involveret.

Den katolske Kirke har ikke modtaget nogen henvendelse fra en forurettet i forbindelse med denne sag og har ikke kendskab til vedkommendes identitet.

Ud fra informationer…

Læs mere

Onsdag den 15. marts startede den årlige filmfestivalen CPH:DOX med en visning af nye danske og internationale dokumentarfilm i 28 kommuner landet over.

På programmet er blandt andet dokumentaren ’In Viaggio’, en film af den prisvindende italienske dokumentarist Gianfranco Rosi, som handler om pave…

Læs mere

Følgende er uddrag af et interview med pave Frans, som Paolo Rodari har gjort for italiensk-schweizisk radio og tv. Interviewet blev sendt søndag den 12. marts, aftenen før tiårsdagen for begyndelsen på hans pontifikat. Interviewet omhandler behovet for en kirkelig kultur, der byder folk velkommen,…

Læs mere

Quick links