Netværket for kateketer har i samarbejde med P Sigurd organiseret retræte hos Skt. Birgitta søstrene i Maribo 13.-15. september 2024 med temaet: ”Som et ekko”.

Der er ledige pladser, så vi har forlænget tilmeldingsfristen til d. 10. juli, og der er nu åbent for tilmelding for alle med interesse for at give troen videre.

Takket være et flot…

Læs mere

Nyheder

Den katolske Kirke støtter hvert år katolske skoleelever på katolske skoler, hvor forældrene har svært ved at betale skolepengene. Alle de katolske skoler får mulighed for at ansøge om at få dækket skolepengene for de elever, der ikke selv kan betale det fulde beløb.

I år har vi således støttet 32…

Læs mere

I en tale til kunstnere i kvindefængslet Giudecca i Venedig opfordrede pave Frans alle til at forestille sig en verden, hvor intet menneske betragtes som en fremmed.

Af Lisa Zengarini, Vatican News. Oversat af Regitze Fuhrmann

»Verden har brug for kunstnere.« Det var pave Frans' budskab søndag…

Læs mere

Internationalt møde for sognepræster omkring synoden
Den 28. april - 2. maj 2024 mødes omkring 300 præster i Fraterna Domus in Sacrofano (Rom) til et møde, hvor der lyttes, bedes og betragtes. Mødet er arrangeret af Synodens Generalsekretariat og Dikasteriet for Gejstelige sammen med Dikasteriet for…

Læs mere

Cisco, den multinationale virksomhed inden for digital kommunikationsteknologi, underskriver Pontifical Academy for Life's »Rome Call for AI Ethics« og forpligter sig til en etisk tilgang til kunstig intelligens inden for områderne etik, uddannelse og rettigheder.

Af Linda Bordoni, Vatican News.…

Læs mere

Under søjlegangen på Peterspladsen driver The Vatican Dicastery for the Service of Charity en klinik, der tilbyder mange hjemløse kvinder gratis screening for brystkræft, som en del af et initiativ med foreningen Komen Italy.

Af Benedetta Capelli, Vatican News. Oversat af Regitze Fuhrmann

Egenomso…

Læs mere

Med Kristi kærlige hjerte, åbne arme og et smil skal I være hyrder for jeres folk, opfordrer Pave Frans, da han talte til seminarister i Sevilla, Spanien, på tærsklen til Den Gode Hyrdes Søndag.

Af Deborah Castellano Lubov, Vatican News. Oversat af Regitze Fuhrmann

"Med jeres hjerter i Gud, med…

Læs mere

Quick links