Pavens nye dokument om miljøet, en opdatering af hans rundskrivelse Laudato Si’, og som offentliggøres den 4. oktober, hedder Laudate Deum. Det oplyste Frans under et møde med latinamerikanske universitetsrektorer den 21. september, da han talte om miljøet og ”forladthedens kultur”.

Det [Laudate Deum] bliver ”et tilbageblik på, hvad der er sket,…

Læs mere

Nyheder

Tirsdag den 29. august lanceres Kaj Munks samlede prædikener, hvoraf mange ikke tidligere har været udgivet. Ved arrangementet medvirker bl.a. kirkeminister Louise Schack Elholm og Per Stig Møller.

"Hvad er Kristendom? Ærbødighed for Kristus". Det skrev den kendte modstandspræst Kaj Munk allerede…

Læs mere

I forbindelse med Ukraines uafhængighedsdag den 24. august arrangerer den ukrainske præst i Den katolske Kirke i Danmark, Fader Vasyl (billedet), en vandring gennem København og efterfølgende gudstjeneste i den katolske domkirke i Bredgade.

Programmet:

Kl. 17.30: Vi samles foran Christiansborg,…

Læs mere

Pave Frans annoncerede under en audiens med advokater mandag den 21. august, at han er i færd med at skrive en anden del til sin miljøencyklika Laudato si’ (’Lovet være du’) fra juni 2015. Han sagde, at det nye dokument vil opdatere rundskrivelsen med en række aktuelle emner.

Paven fortalte…

Læs mere

Pastor Fabrizio Milazzo konstitueres som sognepræst for Sct. Nikolaj menighed i Hvidovre og fortsætter som sognepræst ved Sct. Pauls menighed i Taastrup.

Pater Krzysztof Augustyniak SJ's periode som sognepræst ved Vor Frue menighed i Aarhus er forlænget med 5 år indtil 31. juli 2028

Pastor Thomas…

Læs mere

Quick links