Fastetiden er Kirkens årlige tid til besindelse og fornyelse. Den er også en tid til afsavn og konkret næstekærlighed i form af hjælp til nødlidende.

Bispedømmets fasteindsamling giver os denne mulighed og går i år til Bangladesh, hvor Caritas driver 51 skoler for børn af oprindelige folk i afsidesliggende områder af landet. Befolkningen bor i…

Læs mere

Nyheder

Ved kirkeårets afslutning er årets cyklus tilendebragt: Advent – jul – fastetid – påsketid – pinse og det man kalder 'de almindelige søndage'. Den 34. almindelige søndag er noget særligt, for på denne søndag fejrer vi Jesus Kristus, universets konge.

Her ved kirkeårets afslutning og i den måned,…

Læs mere

Den katolske Kirke i Danmark søger en kommunikationschef, som får ansvar for at udvikle og implementere en ny kommunikationsstrategi for Kirken og skal samtidig fungere som ansvarshavende chefredaktør for et nyt katolsk kvartalsmagasin.

Vi søger en person, der brænder for kommunikation, har…

Læs mere

Antikvarbogsalget i Sankt Andreas Bibliotek, Gammel Kongevej 15, 1610 København V, er forlænget til torsdag den 23. november.

Kom og gør gode bogfund i bibliotekets åbningstid: tirsdag, onsdag, torsdag, 13-17.

Læs mere

Mandag den 13. november valgte Justitiae et Pax Europes generalforsamling for første gang i sin historie et fælles formandskab på dets møde på Malta. Ærkebiskop Antoine Hérouard fra Dijon og Maria Hammershøy (billedet), generalsekretær for Caritas Danmark, blev valgt for en periode på tre år.

Næste…

Læs mere

Quick links