Lovsang 2. udgave

Den katolske salmebogs 2. udgave (normalpris 225,- pr. stk.) er lige på trapperne. Hvis du bestiller inden slutningen af februar får du en usædvanlig flot rabat: 10 % og fri porto og ekspedition på hele kassen. Det eneste, der kræves, er at du bestiller på denne formular:

Navn/ sogn: __________   

Bestiller (antal) ______  hele kasser (20 bøger i hver kasse)

Mail, ring eller skriv din bestilling ind til Pastoral-Centret så hurtigt som muligt og allersenest den 28. februar!

Dette sparer du:

20 stk Lovsang + Porto + ekspeditionsgebyr

Normal pris: 20 stk á 225 + 72 + 30 = 4.602
Tilbudspris: 3600 alt inkl.

Rabatten kan ikke kombineres med andre typer rabatter

Sæt turbo på den rytmiske musik i dit sogn

Har det interesse? Så læs videre

Kære sognepræst eller MR-formand,

Vi vil meget gerne vide, hvilke sogne, der kunne have interesse i en endags inspirations-workshop.

I det sene forår tænkes afholdt en éndags-workshop for musikere med en interesse for at spille rytmisk musik til en engelsk messe. Har du interesse i at sende deltagere fra dit sogn, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Mange udenlandske katolikker savner en mere livlig messe, som de kender det fra deres hjemland. Også mange danskere finder en sådan messeform inspirerende. I Lyngby og i andre sogne har der i mange år været messer på engelsk med rytmisk musik. Disse messer er velbesøgt af udlændinge i lokalområdet. Erfaringen viser også at en del mennesker kommer både til den danske og den engelske messe, så der er både sket vækst og en integration af menigheden, snarere end en opsplitning.

Det kan være svært at starte en messe med rytmisk musik. Men de menneskelige ressourcer er måske allerede til stede i sognet. De skal bare hjælpes i gang. Netop det vil workshop'en gøre, og forhåbentlig vil nogle deltagere tage fra workshop'en med fornyet lyst til at yde et bidrag til musikken i deres egen menighed.

Har I nogen oplagte deltagere i jeres sogn? Det kan være musikere, som ønsker lidt nye impulser, eller sangere og musikere, som gerne vil starte noget op sammen med andre, men som står usikre overfor opgaven.

Vi vil meget gerne vide, hvor mange der eventuelt vil deltage fra jeres sogn. Jeres tilbagemelding er ikke bindende på nogen måde. Men det vil hjælpe os meget i planlægningen at vide, hvilke sogne, der er interesserede.

Prisen for deltagelse bliver holdt på et minimum. Budgettet ikke ligger fast endnu. Vi foreslår, at I forbereder jeres deltagere på at betale et lille beløb selv, og at sognet betaler transporten. Sproget på work-shoppen bliver engelsk.

Læs mere og tilmeld dig her!

 

Kære modtager,

Som lovet er der nu mere information om lektorkurset i januar!

Du må meget gerne videresende denne mail til hvem der end måtte være interesseret i at deltage.