Den hellige Fader har udnævnt pastor Raimo Ramón Goyarrola Belda fra Opus Deis personlige prælatur, og tidligere generalvikar i samme bispedømme, til biskop af Helsinki.

Pastor Raimo Ramón Goyarrola Belda er født den 20. juli 1969 i Bilbao, Spanien. I 1987 indtrådte han i Opus Dei.

Han er uddannet i medicin og kirurgi fra Universidad de Navarra…

Læs mere

Nyheder

Har du lyst til et sabbatsår inden du starter på din uddannelse eller studie? Vil du gerne bruge et år på at høste spændende erfaringer under et udlandsophold, hvor du får indblik i en international katolsk hjælpeorganisation og et katolsk kollegium?

Så tilbyder de tyske katolikkers Bonifatiuswerk…

Læs mere

”Kristne mænd og kvinder i andre lande kan være i fare. Det skal alle, der er involveret i disse handlinger, være klar over”, forklarer Katia Voges, menneskerettighedsekspert hos den tyske hjælpeorganisation Hilfswerk i et interview med det katolske nyhedssite Portal. Sådanne demonstrationer bringer…

Læs mere

Pave Frans mødtes den 2. august med 13 ofre for præsters overgreb til et privat møde under sit besøg i den portugisiske hovedstad.

Mødet i det apostoliske nuntiatur varede en time og paven lyttede intenst til, hvad ofrene havde at sige, ifølge Vatikanets talsmand Matteo Bruni. Han oplyste, at…

Læs mere

I sin prædiken ved den store afslutningsmesse for Verdensungdomsdagen (WYD) i Lissabon, på festen for Herrens Forvandling, opfordrede pave Frans de unge til at skinne, lytte og være frygtløse.

Den pavelige friluftsmesse trak omkring halvanden million mennesker til Tejo Park i udkanten af Lissabon,…

Læs mere

Quick links