For første gang siden 2014 er en julekrybbe udstillet i Europa-Parlamentets hovedkvarter i Bruxelles.

Årets julekrybbe skyldes det spanske EU-parlamentsmedlem Isabel Benjumeas fortjeneste. Da hun blev indvalgt i 2019 forsøgte Benjumea samme år at skabe grundlaget for at forære parlamentet en julekrybbe, men initiativet strandede på grund af…

Læs mere

Nyheder

Lørdag den 3. december afsløres årets julekrybbe og juletræet på Peterspladsen tændes under den traditionelle ceremoni. Krybben og juletræet bliver stående på Peterspladsen indtil 8. januar, hvor juledagene slutter.

Ceremonien på Peterspladsen begynder kl. 17 under overværelse af kardinal Fernando…

Læs mere

Sekretariatet for Religion & Samfund (RESAM) har udgivet en debatbog om konsekvenser af skilsmisser og strategier for forebyggelse. Den gratis e-bog er tænkt som et oplæg til debat om familiens situation i Danmark i dag – og om hvorfor familien er værd at forsvare ud fra de religiøse traditioner.

K…

Læs mere

Sankt Andreas Biblioteks antikvariatet, Gammel Kongevej 15, 1610 Kbh V, holder bogmarked den 15.-17. november i bibliotekets åbningstid: tirsdag, onsdag, torsdag 13-17.

Kom og gør et godt fund til et beskedent beløb!

Opdat. 16. nov. Bogmarkedet forlænges med yderligere en uge

Læs mere

Den 4 november afgik pater Anton Thevaraj Fredrick OMI ved døden efter et alvorligt trafikuheld i Sri Lanka. Pater Thevaraj virkede som præst for den engelsksprogede menighed i Herlev og Sakramentskirken indtil 2014.

Pater Thevaraj blev født den 25. maj 1966 og  præsteviet den 15. januar 1994.

Læs mere

Det er ikke hverdagskost at tre danske biskopper rejser til Rom, indlogerer sig i Vatikanet og går til møder med kardinaler og trykker hånd med paven. Det var ikke desto mindre hvad der indtraf i sidste uge, da samtalegruppen mellem Folkekirken og Den katolske kirke i Danmark i begyndelsen af…

Læs mere

Quick links