I anledning af udgivelsen af Bispedømmets nye katolske kvartalsmagasin Katolsk Indblik vil vi gerne invitere alle interesserede til reception i frokoststuen på 1. sal på Bispekontoret tirsdag d. 27. august kl. 14. Biskop Czeslaw Kozon vil fortælle om overvejelserne ved at starte et kvartalsmagasin og vejen derhen. Kommunikationschef Regitze…

Læs mere

Nyheder

Pastoral Centeret var 25. maj 24, på forårets sidste studiedag i Esbjerg, hvor knap 20 fremmødte kateketer og andre med interesse for at give troen videre, mødte op til en herlig og ansporende dag i katekesens tegn.

P Simon Peter bød os velkommen og filmede løs i løbet af dagen, så nogle af vores…

Læs mere

På Severin Kursuscenter med udsigt over Lillebælt mødtes repræsentanter fra hele Danmark til Pastoralrådets 109. møde. Det blev nogle spændende dage med erfaringsudveksling, debat, messer og vedtægtsændringer.

Af Regitze Fuhrmann

I møderummet HIMMELEN blev pastoralrådets medlemmer budt velkommen af formand Lilian Kristensen og biskop Czeslaw, som…

Læs mere

Jomfru Marias rene hjerter repræsenterer den dybe renhed og kærlighed, Jomfru Maria nærede til Gud. Det viser sig i hendes ”ja” til Faderen ved inkarnationen, hendes kærlighed til og samarbejde med den inkarnerede Søn i hans frelsende mission, samt hendes lydhørhed over for Helligånden, som gjorde…

Læs mere

Hele Danmark inviteres til Skt. Josefs Karmeliterkloster i Hillerød på Sjælland. Vi samles for at ære den himmelske dronning, Vor Frue af Bjerget Karmel, som iklæder os i sin egen dragt af dyder og Guds nåde - Det Brune Skapular.

Der arrangeres busser fra Jylland. 

Læs mere om Skt. Josefs Karmel i Hillerød og om Det Brune Skarpular her.

Klik på…

Læs mere

Henrik Vestergaard Stokholm er ansat som ny rektor på Niels Steensen, Grundskole og Gymnasium (NSG) med tiltrædelse den 1. oktober 2024. Han er 44 år og har i 9 år været ansat på Nyborg Gymnasium, heraf de seneste 8 år som rektor.

”Henrik Stokholm deler skolens værdier, og vi ser med stor glæde…

Læs mere

Med stor interesse lyttede medlemmerne af Caritas FredagsCafé til, hvad Anders kunne oplyse om den Europæiske Union (EU) under deres tur hos EU-huset d. 24. maj. Besøget var organiseret af Caritas og blev holdt med det formål at oplyse om valget d. 9. juni.

Besøget blev holdt af aktivitetslederne…

Læs mere

Torsdag aften den 23. maj fejrede biskop Kozon en taksigelsesmesse med søstrene og sognebørnene i Mariukirkjan for de 93 år med mission, som 58 franciskanske Mariamissionærer har levet på Færøerne. Fire besøgende søstre fra Rom og Paris deltog også i denne særlige begivenhed.

Liturgien blev…

Læs mere

Juni er kendt som Jesu Hjerte måned, bl.a. pga. festen for Jesu Hjerte. I år falder højtideligheden den 7. juni. Datoen ændres hvert år, fordi festen fejres fredag 8 dage efter Kristi Legemes og Blods fest.

Jesu Hjerte, som i århundrede har været et symbol på Kristi uendelige kærlighed til…

Læs mere

Quick links