Bispesynoden om synodalitet begynder i Rom onsdag den 4 oktober og løber frem til søndag den 29 oktober.

Den nordiske Bispekonference er repræsenteret på synoden ved biskop Czeslaw Kozon og konferencens generalsekretær sr. Anna Mirijam Kaschner CPS. Alle synodens deltagere findes på en oversigt her.

Synodens generalsekretariat har udsendt forslag…

Læs mere

Nyheder

Migrantmenigheder med rødder i Afrika, Asien, Mellemøsten og Europa har ordet: Hvordan fastholder vi vores kristne tro og identitet i Danmark?

Onsdag den 27. september kl. 17 i Københavns Domkirke / Vor Frue Kirke
Nørregade 8, 1165 København K. Indgang fra Fiolstræde gennem Rotunden

Program:
Fra…

Læs mere

Det Teologiske Fakultet på Københavns Universitet arbejder på at udbyde et efter- og videreuddannelsestilbud i form af en fleksibel master og/eller masteruddannelse i Religion, Ret og Samfund. Med udgangspunkt i den faglige hverdagserfaring på tværs af samfundssektorer er formålet at give…

Læs mere

Polsk familie, der skjulte jøder under 2. Verdenskrig, blev saligkåret ved en ceremoni i ærkebispedømmet Przemyśl søndag den 10. september – inklusive deres ufødte barn.

Familien Józef og Wiktoria Ulma, der drev en frugtplantage i Markowa i det sydøstlige Polen, blev sammen med deres seks børn…

Læs mere

I sin sædvanlige samtale med de ca. 70 journalister, der ledsagede paven på den 42. apostoliske rejse til Mongoliet, kom pave Frans ind på mange aktuelle emner i Kirken og verden.

Det første spørgsmål blev stillet af den mongolske journalist Jargalsaikhan Dambadarjaa, som spurgte paven om…

Læs mere

Quick links