Ifølge Vatikanet skal pave Frans tilbringe "et par dage på hospitalet" på grund af luftvejsinfektion.

I går, onsdag, oplyste pavens informationschef Matteo Bruni, at paven var på hospitalet i forbindelse med en planlagt helbredsundersøgelse.

Efterfølgende oplyste en unavngiven kilde fra Vatikanet til AFP, at alle pavens aftaler torsdag var blevet…

Læs mere

Nyheder

Avisen Berlingske bragte onsdag en artikel om en krænkelsessag, hvor en katolsk præst angiveligt var involveret.

Kirken har ikke modtaget nogen henvendelse fra en forurettet i forbindelse med denne sag og har ikke kendskab til vedkommendes identitet.

Ud fra informationer på anden hånd besluttede…

Læs mere

Den 13. marts er det 10-årsdagen for pave Frans’ valg til Kirkens overhyrde, og det er – også ifølge Liturgisk Kalender – den dag, vi beder særligt for ham. Det skal vi også i år. Dog er der netop, fordi det er 10-årsdagen for hans overtagelse af Peters embede, yderligere en dag, vi kan markere…

Læs mere

Den årlige fejring af Sankt Andreas Biblioteks fødselsdag, der markeres tirsdag den 14. marts kl. 17-19 i bibliotekets lokaler på Gammel Kongevej 15, 1610 København V.

Den 14. marts er dagen, hvor den spanske gesandt Bernadino de Rebolledo i 1648 ankom til København. Sankt Andreas Biblioteks…

Læs mere

Pave Frans’ bønsintentioner for marts måned fokuserer på ofrene for overgreb, ”især dem, der er begået af ansatte i Kirken”. I den video, der netop er blevet offentliggjort, håber paven, at ”de vil finde et konkret svar på deres smerte og lidelse”.

”At bede om tilgivelse er nødvendigt, men det er…

Læs mere

I forbindelse med Berlingske Tidendes artikelserie om Den Katolske Kirkes håndtering af misbrugssager har biskoppen givet et skriftligt interview, som herunder kan læses i sin fulde længde:

Mener biskoppen, at den katolske kirke i dag har de redskaber, der skal til for at forhindre overgreb imod…

Læs mere

Quick links