Fra stillingsannoncen på Jobindex:

Den katolske Kirke er midt i en spændende udvikling af kommunikative tiltag, og søger derfor en medarbejder til at udvikle og løfte kommunikationsopgaver i bispedømmet. Din primære opgave bliver at stå for nyhedsformidlingen på flere forskellige platforme.

Vi søger en person der brænder for digital…

Læs mere

Nyheder

Kongregationen for intereligiøs Dialog (link) har i anledning af ramadanens begyndelse ligesom tidligere år udsendt et brev: "Kristne og muslimer: Sluk kriges ild og tænd fredens lys": Teksten kan læses her på flere sprog. Billedet er fra pavens besøg i Abu Dhabi.

Læs mere

Alle europæere kan stemme til valget til EU-parlamentet i juni 2024. I den forbindelse opfordrer biskopperne i Den Europæiske Union borgerne til at stemme på kandidater, der værner om kristne værdier og det europæiske projekt.

Erklæringen kan hentes som PDF på dansk eller engelsk.

Læs mere

Pave Frans har gentagne gange, i sine ugentlige katekeser, understreget hvor vigtigt det er med samtale om tro i alle kristne hjem. Som forældre og bedsteforældre har vi derfor brug for konkret viden om vores tro på Jesus Kristus.

På Pastoral-Centret, hvor vi udover bogudgivelser og forskelligt…

Læs mere

Som forberedelse til påske og fordybelse i Jesu lidelser langfredag, opfører Jesu Hjerte Strygekvartet Haydns berømte værk: Jesu sidste 7 ord på korset. Det er et fantastisk og usædvanligt værk, idet det er ren instrumental musik komponeret over Jesu sidste 7 sætninger, som han udtalte på korset.

F…

Læs mere

Siden 1997 har Caritas stået for driften af en skole i landsbyen Wakrau Para, der ligger isoleret af jungle dybt inde i det bjergrige Bandarban-distrikt i den sydøstlige del af Bangladesh. Skolen gør en stor forskel for de lokale børn. Uden støtte står den til at lukke. 

En af de elever, som går på skolen i Wakrau Para, er 10-årige Champa. 
Hun…

Læs mere

Indbydelse til den årlige nordiske valfart til Lourdes. Yderligere informationer på www.lourdesvalfart.dk

  • Afrejse mandag den 22. juli kl. 11.30 med KLM
  • Hjemkomst mandag den 29. juli kl. 18.20 med KLM

Indlogering på Hotel Paradis samt Accueil Notre Dame.

Fra Den Nordiske Bispekonference…

Læs mere

Quick links