Fra stillingsannoncen på Jobindex:

Den katolske Kirke er midt i en spændende udvikling af kommunikative tiltag, og søger derfor en medarbejder til at udvikle og løfte kommunikationsopgaver i bispedømmet. Din primære opgave bliver at stå for nyhedsformidlingen på flere forskellige platforme.

Vi søger en person der brænder for digital…

Læs mere

Nyheder

Lørdag d. 10. februar fejres Vor Frue af Lourdes og De Syges Dag: Det sker i København, Odense, Randers og Esbjerg.

Læs mere

   Den 30. september 2019, mindedagen for Den hellige Hieronimus, underskrev pave Frans et dokument, et såkaldt ”motu proprio,” hvorved han bekendtgør, at der for fremtiden skal være en søndag i kirkeåret, hvor man særligt fokuserer på Bibelen.

    Denne ”Guds Ords søndag” er for fremtiden 3. alm.…

Læs mere

Kirkevandringen holder flyttedag – og får en ”lillesøster”

I snart 70 år (siden 1955) er der i København blevet holdt Kirkevandring i den årlige internationale økumeniske bedeuge for kristen enhed (d. 18.-25. januar). Men nu går vi nye veje og flytter til et senere – og varmere – tidspunkt på året.

Læs mere

Biskop Czeslaw Kozon har i anledningen af tronskiftet skrevet til H.M. Dronning Margrethe II og H.M Kong Frederik X.

Læs mere

www.katolsk.dk/synode kan du nu se det oplæg, som er sendt til menighederne til den fortsatte synodale samtale i bispedømmet.
Deadline for indsendelse af resume er 14. februar 2024.

Læs mere

I løbet af marts måned er det muligt at deltage i et gratis online kursus om synodalitet. Kurset kan ses på engelsk, spansk, portugisisk, fransk, polsk og tysk. Du kan læse om kurset i denne pressemeddelelse (engelsk). Læs mere om kurset på https://formaciononline.bc.edu.

Læs mere

Quick links