SOS Forbønslinjen

Et familiemedlem er død, eller man er selv alvorligt syg. Det kniber med pengene, eller man er blevet skilt. Der er problemer i familien - eller marsvinet er lige død. Der tales om både stort og småt, når telefonen ringer i SOS Forbønstjeneste. Den startede i 2001 i Esbjerg efter inspiration fra Catholic Bible School i England.

Pionererne var pastor Benny Blumensaat, Maria Truelsen og Grete Sand Nielsen. I næsten tyve år skiftedes de til at sidde ved telefonen torsdag, fredag og lørdag og bede sammen med folk, der ringede ind.

Åbningsdatoen for rådgivningen var den 22. maj 2001 og den var velvalgt fordi det er den hellige Rita af Cascias dag. I Italien kaldes hun “La Santa Dei Casi Impossibili” - Helgenen for de Umulige Tilfælde.

November 2020 overgik forbønstjenesten til Caritas og Missio, og for tiden passer Stine Riegels Læsøe tjenesten sammen med Lisbeth Poulsen torsdag, og pastor Quang fra Missio passer den om søndagen fra kl. 19- 21 begge dage på tlf.: 53 60 38 18

Kunne du selv tænke dig at blive forbeder i SOS forbøn? Ring og hør nærmere hos aktivitetsleder: Stine Riegels Læssøe tlf. 26 43 19 08.