Pavens nye dokument om miljøet, en opdatering af hans rundskrivelse Laudato Si’, og som offentliggøres den 4. oktober, hedder Laudate Deum. Det oplyste Frans under et møde med latinamerikanske universitetsrektorer den 21. september, da han talte om miljøet og ”forladthedens kultur”.

Det [Laudate Deum] bliver ”et tilbageblik på, hvad der er sket,…

Læs mere

Nyheder

DUK - Danmarks unge Katolikker - fejrede lørdag den 23. september sin 75 års fødselsdag med et brag af en fest, der først sluttede ud på de små timer med musikbingo og fest med Esau Kallan som d.j. Som ved et trylleslag forvandledes vejret fra trist og øsende regnvejr til solskin, da festen gik i…

Læs mere

Nøgleinformationer samt det detaljerede program for den kommende synode om synodalitet, der afholdes i Rom fra den 4. til den 29. oktober 2023, blev præsenteret på pressemøde i sidste uge.

Præcis 493 navne er inkluderet i den liste, som Vatikanet offentliggjorde tidligere i år over de deltagere,…

Læs mere

”De, som risikerer deres liv på havet, invaderer ikke Europa. De leder efter tryghed”, siger paven i weekenden på konferencen Recontres Méditerranéennes.

Paven sagde, at Europa må holde med at behandle flygtninge som personer, der trænger ind på deres kontinent.

”De, som risikerer deres liv på…

Læs mere

Denne weekend, den 22.-23. september, besøger pave Frans den sydfranske by Marseille for at deltage i MED23 - et møde mellem religiøse og civile ledere i Middelhavsområdet, hvor man vil drøfte spørgsmål om migration, fred, samarbejde og integration.

Mødet ’Rencontres Méditerranéennes’ afholdes i…

Læs mere

Quick links