Fastetiden er Kirkens årlige tid til besindelse og fornyelse. Den er også en tid til afsavn og konkret næstekærlighed i form af hjælp til nødlidende.

Bispedømmets fasteindsamling giver os denne mulighed og går i år til Bangladesh, hvor Caritas driver 51 skoler for børn af oprindelige folk i afsidesliggende områder af landet. Befolkningen bor i…

Læs mere

Nyheder

Denne uge har præsterne og diakonerne haft deres årlige retræte hos birgittasøstrene i Maribo. I år var det Biskop William Kenny CP som gav retræten over "saligprisningerne". Biskop Kenny har bl.a. tidligere været hjælpebiskop i Sverige og er derfor godt kendt med bispedømmet København.

Læs mere

Maria Hammershøy and Archbishop Antoine Hérouard besøgte Lviv. Her følger beskrivelsen af deres besøg på engelsk.

Læs mere

På onsdag den 21. februar kl. 18.00-21.00 inviterer Danmarks Unge Katolikker, Katolsk Søsterforbund og Sankt Mariæ Unge Katolikker til en inspirerende temaaften om Sankt Joseph Søstrenes orden, spiritualitet og bønsliv.
Vi mødes i Sankt Mariæ Kirke på Frederiksberg til messe og efterfølgende er der…

Læs mere

Den første weekend i februar modtog de filippinske katolikker i København besøg af Biskop Renato P. Mayugba fra bispedømmet Laoag i Ilocos, den nordlige del af Filippinerne. Biskoppen overrakte ved afslutningen af ​​messen en skulptur af den mirakuløse Jomfru af Badoc.

Læs mere

Quick links